Форум о заработке, инвестициях и криптовалюте - Показать сообщение отдельно - Юмор
Тема: Юмор
Показать сообщение отдельно
Старый 16.05.2013, 17:13   #257
vitaliy29
Новичок

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях

Люся опоздала на свидание на три часа и поэтому сама прекрасно понимала, что этот пендель она, в принципе, заслужила.

Внук, который провёл всё лето у бабушки в деревне, измеряет давление лучше участкового врача.

- Жена, завтра у нашего соседа юбилей. Что бы такое ему подарить, чтобы и ему было приятно, и нам бы обошлось не очень дорого?

- А давай ему скажем, что у нас корова сдохла!

Самогонщица баба Дуня, несмотря на свои семьдесят четыре года, продолжает оставаться самой привлекательной женщиной на селе.

Вже сонце в небо піднімалось уранці, на початку дня, як у чужий садок забрались матуся-мавпа й мавпеня. На гілля хутко піднялися розумна мама і синок і рвати яблука взялися, складаючи у свій мішок. Аж тут господар нагодився на власне дворище оте і лаять гнівно заходився: "А що, хіба їх рвать не можна?" - вдала тут мавпа простака. "Звичайно ж, ні. Це знає кожний", - була їй відповідь така. Тоді і мавпа мавпеняті: "Мій неслухняний ти синок... Казала ж, що не можна рвати, а ти потяг мене в садок!..". Й давай його за вуха м'яти - щоби слухняніше було!.. А мавпенятко верещати і навіть плакать почало. Пригода трапилася влітку. Господар наш без зайвих слів замкнув крадійку - мавпу в клітку. А мавпенятко відпустив. Узявши з нього клятву Богу... Щоб не лукавив, щоб не крав... Провів його. Ще й на дорогу торбинку з яблуками дав. ... Недобре мавпа та вчинила - нізащо сина насварила. Я теж скажу: на інших, брате, не слід вину перекладати.

Почему-то на слова козёл, баран, индюк надутый, гусь лапчатый, хряк мужчины в селе обижаются, а слова бугай или жеребец воспринимают, как комплимент.
vitaliy29 вне форума